TitleAuthorPublication DatePublisherType
    Application Of Different Methods For The Preparation Of Chlorophyll Pigments For Food And Pharmaceutical Industries
    Alternative Title: تطبيق طرق مختلفة لتحضيرصبغ اليخضور للصناعات الغذائية والصيدلية
    
    Ismail, S. I. [شمس الدين امبابي اسماعيل]; Hussein, A. A.; Hussiney, H. A.; Hammouda, F. M.1994Qatar UniversityArticle
    Constituents of plants growing in qatar xxiii. Flavonoids of francoeuria crispa
    Alternative Title: المكونات الكيميائية لنباتات دولة قطر الجزء 23 : فلافونيدات الجثجاث
    
    Rizk, A. M. [عبد الفتاح محمد رزق]; Hammouda, F. M.; Ismail, S. I.; Hussiney, H. A.1993Qatar UniversityArticle
    Constituents of plants growing in Qatar xxiv phytochemical investigation of salvia aegyptiaca L.
    Alternative Title: مكونات نباتات دوله قطر : الجزء 24 الفحص الكيميائي لنبات السالفيا (نعيم)
    
    El Missiry, M. M. [مصطفى محمود المسيري]; Hussiney, H. A.; Ismail, S. I.; Radwan, H. M.; Rizk, A. M.1994Qatar UniversityArticle
    Evaluation of Some Local Egyptian Plants as a Source of Chlorophyll Pigments
    Alternative Title: تقييم لبعض النباتات المصربة المحلية كمصدر لصبغ اليخضور
    
    Hammouda, F. M. [فايزة محمود حمودة]; Ismail, S. I.; Hussiney, H. A.; Hussein, A. A.1994Qatar UniversityArticle